.

Калъф за столче за кола Куче за Задната Седалка, Водоустойчив Калъф за Задна Седалка на Кучето, Устойчив на Надраскване Авто Хамак за Кучета с Мрежесто Прозореца, З?

Калъф за столче за кола Куче за Задната Седалка, Водоустойчив Калъф за Задна Седалка на Кучето, Устойчив на Надраскване Авто

BGN 30.39

Наличност
Налично за поръчка

???Дръжте колата на чистотата на 4 дупки на седалките позволяват едновременно използване на предпазни колани за домашни любимци и детски седалки.Donlinno car dog cover back seat носи сигурност на целия член на вашето семейство. ???? Не се притеснявайте за инсталиране и почистване! - Монтаж на своята практика за столче за кола Donlinno dog може да бъде завършен за 1 минута с помощта на защелкивающихся пряжек и външни ципове; освен това, на повърхността на своята практика за задната седалка на автомобила е направен от плат Оксфорд 600 D, което улеснява почистването, просто използвайте влажна кърпа или прахосмукачка (Забележка : избягвайте твърде много машина пранета, и чанта за дрехи нужда). ????Помогнете на домашните любимци да се чувстват спокойни! - Капак на задната седалка кучета за кола е от голямо видим сетчатое прозорец, който не само осигурява по-добра циркулация на въздуха, но и помага за намаляване на тревожността домашен любимец, тъй като той може да видите чрез сетчатое прозорец.Седалките за столчета за автомобил Donlinno куче винаги ще бъдат до вас и на вашите пухкави друг!.

Към свойства