.

12V 5А Адаптер за Захранване, Вход 100-240 На Адаптер за Захранване на Зарядно Устройство захранващ Блок Съвместим с Led лампи Ленти, Система за сигурност, ВИДЕОНАБЛЮДЕНИ?

12V 5А Адаптер за Захранване, Вход 100-240 На Адаптер за Захранване на Зарядно Устройство захранващ Блок Съвместим с Led лампи

BGN 7.19

Наличност
Налично за поръчка

{Универсално използване} Вход : AC 100 V-240 V 50/60 Hz;Изход : DC 12 V 5 A max;Забележка : Моля, потвърдете спецификации напрежение и максималната мощност на вашия продукт, размерът на щепсела, преди да купите. {Безопасно} Материали от най-високо качества го правят много издръжлив, той автоматично се изключва претоварване, изключва пренапрежение, автоматични термично изключване, защита от късо съединение.Вече не се притеснявайте, за да се нагрее прекомерно. {Лесна употреба} Просто го включете към всеки контакт в дома ви, и той е готов да използва всичко, което има щепсел гнездото на запалката. {Съвместимост} чудесно за led ленти, камери за видеонаблюдение, безжични рутери, ADSL Котки, ключове, център, аудио/ видео източник на захранване, системи за ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ, LCD монитора.Само за вътрешна употреба!. {Пакет} 1 x захранващ адаптер; 1 x захранващ кабел.Вграден разширено синхронно изправяне на smart чип и EMI филтър, конвертиране на колебания на напрежението в стабилно напрежение, ефективно намаляване на електромагнитни смущения, осигуряват стабилен изход за напрежение.индивидуална изолация на проводници и гъвкави пожароустойчива яке от PVC осигуряват сигурен и надежден кабел с най-добрата проводимост.Огнеустойчиви външната обвивка и вградените средства за защита от прегряване, пренатоварване, презареждането, късо съединение, осигуряват максимална защита за вас и вашите устройства.

Към свойства