.

HANKN 2-Pack for Apple Watch Серия Se 6 5 4 3 2 Case, Soft TPU Cover Shell Shockproof Iwatch Bumper [No Front Screen Protector] (бяло+бяло, 38 мм)

HANKN 2-Pack for Apple Watch Серия Se 6 5 4 3 2 Case, Soft TPU Cover Shell Shockproof Iwatch Bumper [No Front Screen Protector]

BGN 67.36

Наличност
Налично за поръчка

▶▶ Кръст Бод Пакет включва : 2 бр. Калъф за Apple Watch Серия SE 7 6 5 4 3 2. ▶▶ === Изработен е от висококачествен мек TPU, часовникът ви ще изглеждат по-лъскави и здрави с този калъф. 99% от висока прозрачност, все още е симпатична и ясна. ▶▶ Лесно да инсталирате или махнете калъф на Apple Watch.Защитава вашите умни часовници Apple smartwatch от прах, мръсотия, драскотини и повреди. ▶▶ Благодарение на точна вырезам дупки можете да получите лесен достъп до бутона на захранването, цифров часовников механизъм на главичката и динамиката.Няма привързаност към поставяне на каишка за ръка, или зареждане часа. ▶▶ Ние ще се погрижим за всички въпроси, свързани с качеството, със замяна или връщане на парите.Всеки проблем със стоки, които купувате, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще намерим най-доброто решение за вас в продължение на 12 часа.Защитете корпус на iwatch от удари и надраскване.Произведени от мек и дълготраен TPU, тънък и лек, за да добавите минимално громоздкость.Точното местоположение на дупки осигурява лесен достъп до открит бутони и цифров часовников механизъм на главичката.Внимание : В пакета не Apple Watch или каишка.Моля, защелкните корпус в правилната посока, в съответствие с дупки.Ние ще се погрижим за всички въпроси, свързани с качеството, със замяна или връщане на парите.Всеки проблем със стоки, които купувате, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще намерим най-доброто решение за вас в продължение на 12 часа.

Към свойства