.

Алуминиев 1 Адаптер наредба за закрепване, Топка база iMESOTU Подходящ диаметър на волана 0.86-1-1.26 или полюс огледала за обратно виждане, което е съвместимо с Ram/iMESTOU Теле?

Алуминиев 1 Адаптер наредба за закрепване, Топка база iMESOTU Подходящ диаметър на волана 0.86-1-1.26 или полюс огледала за обратно

BGN 10.39

Наличност
Налично за поръчка

Материал◆ : Алуминиев адаптер за топчета, за никога няма да се прекъсне!. ◆Размер : 1" инчов топка основен адаптер е подходящ за притежателите на телефони мотоциклети с 1" шаровыми розетки. ◆Пригонки : той адаптира към креплениям телефон handlebar с диаметър 0.86"-1"-1.26"; или универсално пригонки към полюсите на огледалото за обратно виждане. ◆Съвместимост : той е съвместим с елементи RAM или притежателите на велосипеди i MESTOU с 1" шаровыми гнезда.Изработени от алуминий, тази 1-инчов топка стълб гарантира, че вашият мотоциклет е приложен супер здраво кормилото; въртене на 360°, то ви позволява лесно да се регулира в зависимост от вашите изисквания; 1-инчов основание наредба за закрепване, той е подходящ за диаметри на волана 0.86"-1"-1.26" или полюсите на огледалото за обратно виждане.Изработени от алуминий, тази 1-инчов топка стълб гарантира, че вашият мотоциклет е приложен супер здраво кормилото;въртене на 360°, то ви позволява лесно да се регулира в зависимост от вашите изисквания;1-инчов топка опора, тя е подходяща за диаметри на волана 0.86"-1"-1.26" или полюсите на огледалото за обратно виждане.

Към свойства