.

След взимането на адаптер за захранване на пръстеновиден прожектор Cam Батерия, с всякакви метеорологични условия на външния кабел захранване на 30 фута/9m и зарядно ?

След взимането на адаптер за захранване на пръстеновиден прожектор Cam Батерия, с всякакви метеорологични условия на външния кабел

BGN 57.28

Наличност
Налично за поръчка

Повече не променяйте батерия - адаптер за захранване 5 V 1 A с кабел 30 фута/9m ви позволява да зареждате батерията Ring Фокус Cam непрекъснато, без да се налага извличане на батерията за зареждане. (ЗАБЕЛЕЖКА : Не изваждайте батерията от фотоапарата при използване на захранващ адаптер, в противен случай тя няма да работи.).Удлинительный кабел с дължина 30 метра/9 m ви позволява лесно да свържете зарядното устройство към електрически контакт, от вътрешната или външната страна на вашия дом, дори и ако камерата е малко по-далеч.Характеристики на дизайна - захранващ кабел има вграден завинчивающийся издърпване за задържане на води на място.Той е предназначен за лесна инсталация, просто трябва да включите кабела към зарядното порт на гърба на камерата и добави винтове за укрепване на връзката.UL Certification - адаптер приема добро качество на огнезащитни материали и вградени гаранции, осигурява защита от късо съединение и ефективно осигурява безопасно зареждане от претоварване от протичането на ток, прегряване и защита от пренапрежение, като се гарантира, че вашата камера остава в безопасност.Нашето обещание - Вашето удовлетворение е наш основен приоритет.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Забележка : 1. Продуктът е съвместим само с кольцевым прожектором Cam Батерия, не е за прожектор Cam Wired, пръстени stick up cam, крилото на разговора, Arlo cam system и всякакви други камери. 2. Околовръстен прожекторный камера в комплект не е включена. 3.Не изваждайте батерията от фотоапарата при използване на захранващ адаптер, в противен случай тя няма да работи.Пакетът включва : 1 x захранващ Адаптер (за Фокус cam) 1 x 30 фута/9m кабел 2 x Винтове.

Към свойства