.

Ультратонкая дълга ивица Pulse led източник на енергия Висока ефективност с функция за защита от смущения Led захранване Драйвер за led светлина за промишлени(DC12V)

Ультратонкая дълга ивица Pulse led източник на енергия Висока ефективност с функция за защита от смущения Led захранване Драйвер

BGN 68.72

Наличност
Налично за поръчка

Външната повърхност на анодирована, антикоррозийна, износостойка и трайна.Този ултра-импулсно захранване е с висока ефективност, дълъг живот и висока надеждност.Идва с функция за защита от на смущения, за да се осигури дълъг живот на led лампи.Продуктът притежава висока мощност и може да отговори на повечето ежедневни нужди е в постоянен ток.Ултратънък led захранване има отлични изолационни характеристики и с висока диелектрична якост.Функция : 1. Този ултра-импулсно захранване е с висока ефективност, дълъг живот и висока надеждност.2. Ултратънък led захранване има отлични изолационни характеристики и с висока диелектрична якост.3. Външната повърхност на анодирована, антикоррозийна, водоустойчив и износостойка, трайна.4. Продуктът е с висока мощност и може да отговори на повечето ежедневни изисквания към храната на постоянен ток.5. Идва с функция за защита от на смущения, за да се гарантира дълголетие на led лампи.Spec : Тип елемент : LED Power Supply Material : алуминиева сплав, стъкло fiber Model : 300 WMaximum Изходна мощност : 300 WInput Напрежение : AC190-240 VProtection Level : IP68 Output Voltage Accuracy : 98 (%) Output Ripple Noise : 100m Vp-p Package List : 1 x Импулсно захранване.

Към свойства