.

A-УМ за iPad Pro 10.5 A1701 A1709 сензорен екран Резервни части(LCD дисплея не е включен в комплекта, няма бутон Home) с безплатна защита на екрана+инструменти за ремонт(бял)

A-УМ за iPad Pro 10.5 A1701 A1709 сензорен екран Резервни части(LCD дисплея не е включен в комплекта, няма бутон Home) с безплатна

BGN 42.51

Наличност
Налично за поръчка

Токови охватывались от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.,, ✍Съвместимост - LCD-дисплей не влиза в комплекта ❗ ❗ Само за i Pad Pro 10.5 A1701 A1709.Моля, проверете номера на модела върху задния панел на вашия i Pad при поръчка. ※Само тъчпад,LCD панел не е приложен. ✍Строг контрол на качеството - Всички продукти се подлагат на строг контрол на качеството преди изпращане, 100% гаранция за перфектно състояние.Уверете се, че на екрана е без драскотини, слепи петна и пукнатини.Ние отхвърляме всякакви драскотини и предлагаме само качествени продукти, клас А+.Свържете се с екран внимателно, тъй като той лесно се повреждат. ✍ Прилагане на - - - - - - Използва се за ремонт на "ipad външна панел / тъчпада / дисплей разликата, отказ за нормална работа, но за вътрешния екран / LCD / жидкокристаллическая панел". ▲ Забележка : Ако ipad не може да се използва заради проблеми с вътрешен телевизор / LCD - панел, подмяна на външния панел / докосване на екрана няма да реши проблема. -Моля, внимателно проверете дали причината за излизането на ipad от строя, преди да купите. ✍ Инсталация Без инструкция за инсталиране.Преди промяната, моля, обърнете се към учебника в You Tube и т.н. Подмяна на i Pad Pro е много сложен и изисква известно професионално оборудване и опит.Ако не разполагате с подходяща техника, моля, не извършвайте ремонти, силно се препоръчва да се включват в професионален сервиз за смяна след покупката!. ✍Следпродажбено обслужване - - - - - осигуряваме безплатна обезщетение, замяна за non-личен щети на 3 месеца.Ако имате някакви въпроси относно ръководствата за инсталиране, опаковки или продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез съобщение.

Към свойства