.

Набор от мисок за сладолед LURS - Купи за сладолед, комплект лъжици и совков от неръждаема стомана, 2 Керамични купи, 2 Десертни лъжички, 1 Лъжичка за сладолед с подарък ?

Набор от мисок за сладолед LURS - Купи за сладолед, комплект лъжици и совков от неръждаема стомана, 2 Керамични купи, 2 Десертни

BGN 17.60

Наличност
Налично за поръчка

Насладете се на перфектната композиция сладолед точно сега! - Нашият продукт-комплект за сладолед от сладолед.Купички за сладолед x 2 бр., лъжичка за сладолед 1 бр. Неръждаема лъжица x 2 бр. Какво има в него? - Жълтата керамична купа във формата на лале, която е идеална за съхранение на 8 унции-6,5 - инчов размер на лопата с неплъзгащи гумена дръжка. - лъжица от неръждаема стомана с размери 6,5 инча.Кутия бонбони в жълти листенца и се наслаждавайте заедно с близките си. - Насладете се на лед, кубчета лед, сорбетом, зърнени храни, кисело мляко, супа, плодове, салса сос, сос, салата, сладолед от сладолед, мляко коктейли, всякакъв вид муса, а също така да се използват като чаша парфе.Не мога да чакам, за да се насладите на това, нали?! - Нашата керамична купа-това е хранителен продукт.Сигурността е гарантирана : премества тест на PB свободен SGS.Може да се използва в микровълнови фурни, миялни машини, духовках и морозильных камери, без да се притеснявате.Дай ми сладост! - Този подарък ще стоплят не само сърцето й, но и на краката.Този комплект ще се хареса на всички - от вашите колеги и приятели на семейството! - Идеален за Коледа, рожден ден, неделя, празници, годишнини, Ден на майката и в Дните на Свети Валентин - дори подаръци за младоженци, сватбени сувенири, подаръци за Деня на бащата и домашни партита с топка сладолед!.

Към свойства