.

209925 Директни фабрика Ремонтни комплекти и Аксесоари за мобилен телефон Тава за SIM-карти + Тава за SIM-карти + Тава за Micro SD-карти Galaxy A10(черен) Резервни части за мобилни ?

209925 Директни фабрика Ремонтни комплекти и Аксесоари за мобилен телефон Тава за SIM-карти + Тава за SIM-карти + Тава за Micro

BGN 63.36

Наличност
Налично за поръчка

Щом пратката пристигна,моля,проверете първо дали пратката е в добро състояние, и след това отворете си.Всички резервни части на смартфон 100% тествани един по един,преди да изпратите, моля, пробвайте отново го, преди да инсталирате.Ако имате някакви въпроси ,моля не се колебайте да се свържете с нас след получаване.Ако откриете някакъв проблем по време на изпитването, моля, изпратете ни снимка, за да потвърдите.Ние ще ви дадем няколко съвета.Тава за SIM-карти + тава за SIM-карти + тава за Micro SD-карти Galaxy A10(черен).Мобилен телефон accessories Mobile телефон accessories High quality smartphone repair accessories Replacement parts for front broken one1. СИМ-карта + СИМ-карта + тава за карти Micro SD за Samsung Galaxy A10.2. Замяна на счупени или неработен.3. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите.4. Напълно подходящ е и работи.5. Професионална инсталация е силно препоръчително.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, които можете да причинят по време на смяна на резервни части.

Към свойства