.

Иглата на патрона на татуировки, различни видове игли за татуировки вежди и стерилен опаковка Бърза оцветяване Лесно-използва се за татуировки(7RL)

Иглата на патрона на татуировки, различни видове игли за татуировки вежди и стерилен опаковка Бърза оцветяване Лесно-използва

BGN 8.87

Наличност
Налично за поръчка

【Различни видове】на разположение, за да изберете отговори на вашите различни нужди. 【】Той работи с повечето видове татуировочных машини, като дръжка на татуировки и т.н. 【Професионален】Професионална игла касета татуировки, чудесно за татуировщиков. 【За еднократна употреба и е стерилен опаковка】осигурява безопасна и гигиеничную работа. 【】Игла с висока твърдост, бърза цвят и стабилност с по-малко вибрации.Игла с висока твърдост, бърза цвят и стабилност с по-малко вибрации.За еднократна употреба и е стерилен опаковка осигурява безопасна и гигиеничную работа.Различни видове са налични за вас, за да изберете отговори на вашите различни нужди.Той работи с повечето видове татуировочных машини, като дръжка на татуировки и т.н. Професионална игла касета татуировки, чудесно за татуировщиков.

Към свойства

Item Type:
Tattoo Needle
Material:
Stainless Steel, ABS
Optional Type:
3RL, 5RL, 7RL, 9RL
Package List:
10 x Tattoo Needle :