.

Титуляр Пръстени Мобилен Телефон Блясък 360 Въртене на Пръста си Пръстен за Захващане Поставка Пеперуда Форма на Сърце за Смартфони и Таблети Репозиционируемый (Гр?

Титуляр Пръстени Мобилен Телефон Блясък 360 Въртене на Пръста си Пръстен за Захващане Поставка Пеперуда Форма на Сърце за Смартфони

BGN 7.19

Наличност
Налично за поръчка

[Премия материал] Брилянтният пръстен на дръжката, изработени от устойчив метал и ABS, немаркируемая свалящ тиксо може да бъде повторно използвана няколко пъти. [2 1] Е идеален за декориране на вашия телефон, като художествено произведение с тези пайети във формата на сърце притежателя на телефона да звъни.Също така намалява риска от случайно падане, счупване и падане на устройството. [Многофункционален калъф телефон] Не само прави зашеметяващ телефонни ръкохватки и поставки за телефони, но и прави съхранение на таблети и електронни книги, по-удобен и безопасен. [Лесна за употреба] въртящ се на 360° притежателя на пръстена, гъвкава поставка.Забележка : Не се придържа към някои от силикон, водоустойчив, или силно текстурированным други.Не може да се използва за безжично зареждане. [Премия материал] Брилянтният пръстен на дръжката, изработени от устойчив метал и ABS, немаркируемая свалящ тиксо може да бъде повторно използвана няколко пъти.

Към свойства