.

Препарат за съдове Cffdoi, Материал PP, Двойна препарат за съдове с часова надпревара, за брояч кухня, баня или мивка (син, розов, зелен) (цвят : зелен)

Препарат за съдове Cffdoi, Материал PP, Двойна препарат за съдове с часова надпревара, за брояч кухня, баня или мивка (син, розов,

BGN 22.24

Наличност
Налично за поръчка

*ПОДЛОЖКА ЗА САПУН : Порести подложка за сапун, който влиза в държач за сапун, поглъща излишната вода и предотвратява омекване или размокание сапун.Той запазва ви сух сапун и не позволява на бактериите растат в него, така че дава по-дълготраен сапун. ✔Пакетът включва : 3 листни сапун ястия на 3 - те цвята, лимфата, на най-горния слой на водата и съхранение на долния слой вода.Не размягчит сапун и не испачкает плота, защо си сапун ще продължи по-дълго. ✔Размери на продукта : около 17,5*101*2 виж Красиво бижу за всеки плотове.Подходящ за повечето спецификации на сапун. ✔Материал : В сравнение с обичайните пластмаса, дебели пластмаса полипропилен притежава определена степен на мекота, по-издръжлив, устойчив на падане и има по-дълъг живот.Форма на кух лист по-красива и уникална. ✔Широк спектър от приложения : поставени във всеки ъгъл на банята и гардероба.Универсален държач за сапун, гъба, четка и т.н. Материал : PP материал, под формата на кух лист по-красива и уникална.Размер на продукта : около 17,5 * 101 * 2 виж Широк спектър на приложение : може да се постави във всеки ъгъл на банята и гардероба.Характеристики : Двупластова сливная стойка за сапун извършва в елегантната форма на лист и е с красив полиран цвят.Към това се добавя прекрасен елемент в банята, поддържане на сапун за суха и чиста.

Към свойства