.

EPLZON 1 мл Пластмасова спринцовка с функция за измерване Без игла Индивидуална опаковка Идеален за Научна лаборатория по Хранене на домашни любимци, Бензиностанция ?

EPLZON 1 мл Пластмасова спринцовка с функция за измерване Без игла Индивидуална опаковка Идеален за Научна лаборатория по Хранене

BGN 7.19

Наличност
Налично за поръчка

✅Всички спринцовки са изработени от полипропилен с подвижна фитил Люэра.От страна На спринцовка прилага за етикета.Капацитетът е 1 мл, че да се чете лесно и се измерва течности.Той е лек на тегло, водоустойчив и многократна употреба. ✅Асептическая опаковка : опаковка с 20 измервателни турбо, достатъчно за употреба или замяна. ✅Обхват : Всеки спринцовка индивидуално запечатани, чисто, сигурно и стерилен и може да се използва за хоби - занаяти, битови, лабораторни или промишлени цели. ✅Употреба : Подходящ за зареждане с гориво, измерване, за поливане на градината и разделител етерично масло, лепене техника, научна лаборатория, индустрия, мастило, парфюми, лубриканти, мерки и теглилки, промишлено лепило, измерване на електронна течности, за вашите кучета, котки, птици и други малки домашни любимци осигурете течна медицина за хранене и измерване на хранителни вещества градински растения. ✅Напомняне : Няма игла, спринцовка е предназначен само за промишлена употреба, 100% промишлен клас, без мирис.Пластмасова спринцовка EPLZON 1 мл с функция за измерване, без игла _BOS_ за промишлена употреба : може да се използва за промишлени дозиране, инжекции и т.н. ▲ Експериментална ползи : може да се използва като лабораторно оборудване. ▲ Хранене на домашни любимци : Корона на този продукт е достатъчно малък, за да се използват за хранене или подаване на лекарства на вашия малък домашен любимец. ▲ Той се използва за измерване на захранване на градински растения. ▲ Прилагането на лепило CA, мастило, парфюми, лубриканти, мерки и теглилки и т.н. За домакински или промишлени тахеометрической станция.Цвят на спринцовка : прозрачен бял, с градуировками, изработена от висококачествен полипропилен материал.Забележка : Почистване : спринцовка, Буталото може да се извади директно от задната част, или гумено уплътнение може да се свали за почистване.Спринцовка-това е расходный материал, и му живот зависи от това как ще го използвате.Переноска : Спринцовка с малки размери и лесно се пренася; когато се изготвя своя домашен любимец да играе, той не ще отнеме твърде много място в тялото си или в чантата си; може да го извадите от чантата си, за да се прилага, когато е необходимо, което е много удобно.Съдържание на пакета : 20pcs*1 мл пластмасова спринцовка с функция за измерване.

Към свойства