.

ZhanMazwj Sleep Aid Device Microcurrent Hand-held Release Раздяла Pressure Relief Fast Sleep Хипноза Relax Instrument Sleeper Massager SMY0313 (Цвят : бял)

ZhanMazwj Sleep Aid Device Microcurrent Hand-held Release Раздяла Pressure Relief Fast Sleep Хипноза Relax Instrument Sleeper

BGN 115.46

Наличност
Налично за поръчка

По време на шофиране;2. Завъртете копче в положение OFF, за да изключите компютъра. Пациентите с последните хеморагичен инсулт трябва да се прилагат с повишено внимание.Може да се използва в офиса, у дома.Това е много успокояващо и помага да се отпуснете.Силен ток ще стимулира една и съща позиция;4. Ако установите, че кожата ви обожжена, можете да се отпуснете в продължение на няколко минути, а след това леко преместване на електрода, за да се продължи лечението. √ 【Малък и преносим】 лесен за използване и лек, може да се използва за физически упражнения, ходене, умерена на къщата, на 15 минути на ден, за облекчаване на главоболие, ще ви позволи да се отървете от безсъние, тревожност, безпокойство, депресия на сън, безсъние.И нека да се отървете от безсъние, тревожност, депресия сън и безсъние.Можете да го използвате няколко пъти на ден, и вие ще се чувствате по-спокоен.Не е нужно да прекарват скъпи разходи, за да се насладите на по-безплатен масаж, който е най-добрият подарък както за себе си, така и за семейството, приятелите и колегите си. Избягвайте дълго време.В същото време той изпълнява функцията на облекчаване на мигрена, тревожност и депресия. Забранено е да се използват терапевтични електроди близо до гръдния кош, а също така да се използват терапевтични електроди при работа със сложни и опасни съоръжения или шофиране на превозното средство;4. При експлоатация на сложни и опасни механични инструменти.Как да използвате : (можете също да използвате метод за показване на изображението на продукта)1.Той е малък, но мощен.Въз основа на безопасността на пациентите, препоръчваме ви да не използвате този продукт на следните хора : 1. √ 【Терапия съвременни технологии】Използвайте вълна стимулация TSNS за увеличаване на отделянето на ендорфин, стойте далеч от лекарства, лесно и безболезнено чрез физиотерапия, стимулируйте акупунктурни точки, насърчаване на релаксация и организирането на почивки налягане, може да ви накара да спят.Ще ви помогне да спите добре.*От съображения за сигурност ви съветваме да не използвате пасивните устройства в следните ситуации : 1. √ 【Чудесен подарък Персонален масажор за сън】 Това е идеален подарък, особено в тези стресови времена. √ 【Лесна употреба】на разположение Два режима на работа, просто натиснете бутона (M), за да настроите режим, завъртете горната част, за да увеличите или намалите интензивността.

Към свойства