.

DOITOOL 6 бр. 3 Компл. Детска Четка За Коса, Гребен Лесно Захващане Четка За Коса Новородено Главата Масажор За Кожата на Главата Набор от Инструменти за Дете Дете е Ново?

DOITOOL 6 бр. 3 Компл. Детска Четка За Коса, Гребен Лесно Захващане Четка За Коса Новородено Главата Масажор За Кожата на Главата

BGN 8.71

Наличност
Налично за поръчка

Малък размер и леко тегло, добър избор за пътуване.Масаж на кожата на главата, за да се увеличи циркулацията на скалпа и се стимулира растежа на косата, отпуснете се и се успокойте детето си.Изработен от полипропиленови материали, детето може да се използва безопасно.Добра функция за масаж, може дълбоко масажирайте кожата на главата ефективно.Необходим комплект за разнищване и грижа за бебета и малки деца, идеален подарък за рожден ден, детски душ и регистъра.Описание Нашата четка за баня и гребен ще ви помогнат да се измие детски косата си и ги направи чисти, здрави и блестящи.Изработен от полипропиленови материали, детето може да се използва безопасно.Четка удобен и удобен за детето.Комплект почистващо средство практичен.Характеристики Материал : PP.- Цвят : син, розов, жълт.- Размер : 12. 00 X4. 50 X2. 50 см/ 4. 72 X1. 77 X0. 98 inch - Добра функция за масаж, може дълбоко масажирайте кожата на главата ефективно.- Изработен от полипропиленови материали, детето може да се използва безопасно.- Масаж на кожата на главата, за да се увеличи циркулацията на скалпа и се стимулира растежа на косата, отпуснете се и се успокойте детето си.- Малък размер и леко тегло, добър избор за пътуване.- Необходим комплект за разнищване и грижа за бебета и малки деца, идеален подарък за рожден ден, детски душ и регистъра.Пакетът включва 3 x детски гребени 3 x детски четки.

Към свойства