.

Каменна митра скоба Каменна Шев Сетер за Връзка за Изравняване на Гранитни Плотове Безшевни Монтажни инструменти с 4,5-инчов вендузата вакуум (цвят : злато, размери :

Каменна митра скоба Каменна Шев Сетер за Връзка за Изравняване на Гранитни Плотове Безшевни Монтажни инструменти с 4,5-инчов вендузата

BGN 273.41

Наличност
Налично за поръчка

Двойна ръчно чаша с храповиком за издърпване и изравняване на рязане при сглобяване, предназначен за свиване на две плоски повърхности или шевове заедно.Подходящ за всяка ситуация, в която са плоски, не са порьозни повърхности трябва да бъдат стянуты заедно, като мрамор и гранит, външни огледала, стъкло, пластмаса.Материал : алуминиева сплав и гума, здрав и издръжлив.Област на приложение : Подходяща за гладки и плоски материали като мрамор, шисти, теракот, гранитогрес, огледала, стъкло, пластмаси и т.н., на Сцената на употреба : за регулиране на пропастта, регулиране на височината. 4,5-инчов Каменна Конци Сетер за Връзка за Изравняване на Гранитни Каменни плотове, Душ-Инструмент1. Той стяга две плоски, не са порьозни повърхности или зашити заедно.Подходящ за мрамор, гранитогрес, подови огледала, стъкло и пластмаса.2. Две 4,5-инчов вакуумни вендузи manul pumping за плътно задържане и две фино настроени регулируеми дръжки за прецизно изравняване.3. Здрав естествен каучук Madeof от неръждаема стомана, много способен за продължително използване.4. С помощта на този безшевни сетер шевове, можете да се завърши работата си бързо и елегантно.Това е необходимо за професионални каменни притежатели и монтажници на гранитни плотове.Тегло деталя : 4.4 kg Material : Неръждаема стомана, висококачествена естествена rubber Cup Диаметър : 4.5 Inch Packing Размери : 52*29*19cm Vacuum актуално : Гумена долна повърхност за flat Suction : 30kg.

Към свойства