.

SMSOM UV Led Лампа За Нокти 72 W Бързосъхнеща Сушилня За Нокти с 4 Таймера Автоматичен Сензор за UV-Светлина за Нокти с UV-Лампа За Нокти за UV-на Смола и на гел-Лак, с Професион?

SMSOM UV Led Лампа За Нокти 72 W Бързосъхнеща Сушилня За Нокти с 4 Таймера Автоматичен Сензор за UV-Светлина за Нокти с UV-Лампа

BGN 152.73

Наличност
Налично за поръчка

【Интелигентен сензор】-с помощта на инфрачервен интелигентен сензор, той може чувствително да разпознава и осъзнава работа ръце.След като дръжката е поставена, тя може автоматично да се отворят и да работят, а когато дръжката вынута, тя автоматично се затваря.Отпуснете ръка маникюристи. 【Аксесоари за разсейване на топлината】 -Вградена конструкция дупки на топлина може да обезвреди топлина, генерирани на led, че ефективно решава проблема с горещи ръце.Дълга постоянна температура-това не е горещо. 【Голямо пространство】-Той може да побере и двете си ръце, за да се пекат глина едновременно облъчване на 360 градуса, 36 светлинни топки равномерно разпределени.Зажгите светлина едновременно с двете си ръце и бързо высохните за 10 секунди.Супер спестяване на време. 【4 регулиране на кутия】-Дизайн на цифровия дисплей е много удобен за овладяване на времето за печене.Ефективно филтриране на светлинните вълни, има 10 S / 30 S / 60 S / 99 S, 4 нива на мощност може да се регулира.Време може да се избере в зависимост от вашата ситуация. 【Подвижна долна плоча】-вграден Магнит дизайн на долната табела, лесен за почистване.Пържете на ръцете или на краката, много е удобно и бързо.Идеално отразява гуманизированный дизайн.Product Name : Сушилня за нокти Specifications : 36 UV/led лампа beads Material : ABSSize : 20.5 CM*1 8СМ*9 CMPower : 72 WWavelength : 365+405 NMBaking тип лепило : UV лепило / удлинительный лепило / led лепило / лепило за промяна на температурата / котешко око лепило и други видове лакове за нокти Лесен за носене и удобен за работа.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, ние ще отговорим на вашето запитване в рамките на 24 часа.

Към свойства