.

Рисуване Живопис Скица Оптично Огледалото Отражение на Проекция Трассировочная Плоча за Гладене Портативен Оптичен Трассировочная Дъска, Проектор Изображения О?

Рисуване Живопис Скица Оптично Огледалото Отражение на Проекция Трассировочная Плоча за Гладене Портативен Оптичен Трассировочная

BGN 13.59

Наличност
Налично за поръчка

Екологичен дизайн-Лещи, изработени от висококачествени материали КОМПЮТЪР и трайни.Начертайте директно, без печат никакви изображения, много опазване на околната среда и спестяване на енергия.Принципът на оптично изображение-Изображението се отразява и се проектира на оптичната проекционную чертожната дъска.В същото време леща има две страни, ефектът на проекцията различно върху различни повърхности.Rich Image Resources - Импортирайте всяко изображение в приложение, за да получите неограничени ресурси, мрежови изображения и снимки могат да станат материали.Лесен за използване-черна пластмасова основа ABS лесно се сглобява и се разбира.Можете да изтеглите приложението или свързани с него софтуер на вашия телефон или таблет, изберете любимата си снимка и да го превърнете в скица, а след това започнете да рисувате.Партньор за растежа на бебето-Оптична дъска за рисуване на скица tool помага да развиват координацията на ръцете и очите и основни умения за рисуване, за защита на очите.Подходящ за деца, студенти, възрастни, начинаещи, аниме феновете, любителите на любител на живописта.Характеристики : 1. Практически чертожната дъска - няма нужда от скица, тя е много удобен и лесен за използване. 2. Отражение ви позволява лесно да се проследи или да рисувате всеки шедьовър по всяко време. 3. Помага да развиват координацията на ръцете и очите и основни умения за рисуване, подходящи за деца, по-млади художници, млади артисти, анимация индустрия и т.н. 4. Можете да настроите яркостта на своя телефон или таблет, за да получите желания ефект за рисуване на картинката. 5. Идва с 5 скоби, за да поддържате процеса на изготвяне на стабилна и гладка. 6. Водоустойчива чертожната дъска - IP65. Спецификация : Тип : Чертожната дъска Материал : акрил, Водоустойчив рейтинг : IP65 Подходящ за : анимация индустрия, хартия, бял плат, нетъкан текстил, графити и т.н.Ръководство за потребителя : 1. Изберете снимки във вашия телефон или ми таблетка; 2. Използването на софтуер за конвертиране за преобразуване на изображения в эскизные линейни рисунки или не за цветни изображения; 3. Огледален образ на изображението и по телефон или ми таблетка (ако не, изображение на главата); 4. Поставете телефон или таблет да е равна на масата, поставете дъска на две скобите.Плака се намира в средата на телефон-от една страна, а необходимата бяла хартия-от друга; 5. Използвайте проекция, за да нарисува картина; 6. Настройте яркостта телефон или таблет, за да получите желания ефект.Списък с пакети : 1 * Чертожната дъска 5 * Скоби 1 * Ръководство за потребителя.

Към свойства