.

Ръкавици за обработка на животни Гущер Костенурка Котка Куче Рогатая Жаба Защита от ухапвания/удари/ухапване Дебели ръкавици от телешка кожа Анти-ошпаривающие из?

Ръкавици за обработка на животни Гущер Костенурка Котка Куче Рогатая Жаба Защита от ухапвания/удари/ухапване Дебели ръкавици от

BGN 29.20

Наличност
Налично за поръчка

★Приложение : Предназначен за градинарство, ветеринарна медицина, персонал за контрол на животните, работници развъдник, на персонала на зоологическата градина, на персонала на магазин за домашни любимци, собствениците на домашни любимци, работещи птици, работещи пълзящи п животни и т.н. ★ е Изработен от дебела кожа, той е здрав.Лека и дишаща.Когато купаете на вашия домашен любимец или стригете ноктите, носете предпазни ръкавици, за да не поцарапались. ★ Той защитава връхчетата на пръстите на ръцете, дланите и предмишниците от болка, инфекциозни хапане и чесане. ★ Предпазни ръкавици, подходящи за дресура и хранене на животните, драскотини и риболов на диви животни, домашни животни или ветеринарни болници. ★ Ако вашите родители или приятели обичат домашни любимци, можете да им дадете добри ръкавици за домашни любимци.

Към свойства