.

Система за изравняване на плочки включва 300 бр Плиточных тампони Клипове и 100 бр многократно клинове и 1 бр подови плочки Клещи за Хола Теракот с Душ Выравниватель И?

Система за изравняване на плочки включва 300 бр Плиточных тампони Клипове и 100 бр многократно клинове и 1 бр подови плочки Клещи

BGN 15.99

Наличност
Налично за поръчка

【ПОДХОДЯЩ СЦЕНАРИЙ за ИЗПОЛЗВАНЕ на】Тази система за изравняване на подови плочки е отличен инструмент за инсталиране на пода/стената, може да осигури на плоскостта между плочките, като се избягва движения по време на инсталацията на разтвора. 【ПОДХОДЯЩ размер】Система за изравняване е 300 скоби за закрепване на разпоредбите на плочки и предотвратяване на движение, се използва за плитках дебелина от 1/8" (3 mm) до 1/2" (12 mm), изключително бързо и лесно се инсталира и е отстранена, може да се използва за настилка и облицовка на стените. 【ПОВИШАВАНЕ на ЕФЕКТИВНОСТТА на НАСТИЛКАТА】Тази система за изравняване на плочки решава проблема неравни плочки, помага за подобряване на скоростта на полагане на плочки, ефективно подобрява отегчение след полагане на плочки, бързо и лесно се поставя плочки, спестявайки време и усилия. 【ПРЕПОРЪКИ】За една плочки се препоръчва да се използват 4 подложки за изравняване на плочки, 12" квадратни плочки (размер на полагане на около 75 кв. Фута), 6"x 20" (размер на полагане на около 62,5 кв. Фута) и 12"x 24" (размер на полагане от около 150 кв. Фута).Ако плочки е голям, тогава се препоръчва да се използва в 6 подложки. (Съвет : Моля, уверете се, че цимент напълно затвердел, и премахване на лопатки от PVC, обикновено след 24 часа). 【Послепродажная ЗАЩИТА】Всички въпроси за многоразовом набор от система за изравняване на плочки , моля, отговорете ни директно.Ние ще ви предоставим 30-дневен връщане и замяна на услуги, както и ефективна помощ в рамките на 24 часа.Размер : 1/16 инча полагане на плочки.

Към свойства