.

Набор от Шаблон Боя За Лице, Сейф на Еко-Уникален Модел на Шаблон За Лице за многократна употреба, Подходящи Компактен 10 Листа ПАТ за Партита за Сценичното Представ?

Набор от Шаблон Боя За Лице, Сейф на Еко-Уникален Модел на Шаблон За Лице за многократна употреба, Подходящи Компактен 10 Листа

BGN 10.79

Наличност
Налично за поръчка

Брой : Един модел на един шаблон, само на 10 листа шаблони, богати модели, отговарящи на вашите различни нужди.Практичност : Подходящ е за индивидуална употреба, бърз грим, намаляване на грешките, улесняване на цветен цвят, лесен за употреба.Преносим : гъвкаво прилепнала към кожата и е лесен за употреба, лек и компактен, лесно се съхранява и да се пренася, идеален за професионална употреба.Широк спектър на приложение : Подходящ е за фестивалната стенописи на лице, моделиране на грим, сценични изяви, моделиране на модните подиуми, и т.н. Добър материал : Модел е направена от PET материал, безопасни и екологично чисти, действително нетоксичен, лесно моющегося и за еднократна употреба, трайни.Функция : 1. Брой : Един модел на един шаблон, 10 листа шаблони общо, богати модели отговарят на вашите различни нужди.2. Добър материал : Модел е направена от PET материал, безопасни и екологично чисти, действително нетоксичен, лесно моющегося и за еднократна употреба, трайни.3. Широка гама от приложения : Подходящ за фестивалната рисуване на лице, моделиране на грим, сценични изяви, моделиране на модните подиуми, и т.н. 4.Практичен : Подходящ за индивидуална употреба, бърз грим, намалява грешка, улеснява цветен живопис, лесен за употреба. 5.Преносим : подходящ за кожата е гъвкава и лесна работа, ниско тегло и компактен размер, лесен за съхранение и носене, идеални за професионална употреба.Как да използвате : 1. Пригответе съд и напълнете с вода.Потапя груба гъба или четка във водата.Разклатете цветен материал в бутилка с боя е потопена във водата дръжка или гъба.Можете да опитате консистенция на ръката си преди боядисване.Не забравяйте да използвате предната шаблон. Боята не трябва да е течна , а на водата не трябва да бъде прекалено много, в противен случай цвета на размажется по шаблон и той не се формира.Можете да опитате сами;2. Използвайте дебела четка или гъба, за да навредят на цвета на фона на по-голяма площ выдолбленной част на шаблона.Цвят на фона и да бъде оцветена в по-светъл цвят.Запомни.

Към свойства