.

Модел на костите на долните крайници на човека - Образователна модел на Коляното долните крайници и стъпалата Let the Bone Анатомическая модел - Модел на костите на скел?

Модел на костите на долните крайници на човека - Образователна модел на Коляното долните крайници и стъпалата Let the Bone Анатомическая

BGN 23.04

Наличност
Налично за поръчка

??Анатомическая модел на костите на коляното и стъпалата на долния крайник - Симулация модел на костите на долния крайник включва полноразмерную бедрена кост,капачката на коляното,большеберцовую и малоберцовую кости,предплюсны,плюсны, фаланга.Наличието на точна подплатени анатомична структура, хирурзите - ортопедам особено важно за подобряване на техните основни умения или хирургични методи, както и подобряване на точното боравене с трансплантатом. ?Анатомично подробни и точни - точна анатомическая структура, реалистично на допир, лекота на работа, страхотен ефект.По този начин, можете да практикувате и непрекъснато да подобрява нови технологии, както и редовно да проверяват своите общи технически умения.Това е рядък помощен инструмент за обучение на медицински вашата практика. ?Високо качество - той е изработен от хранително PVC екологично чисти материали, висококачествени ръчно рисувани.Почти сигурно картографиране на структурата на бедрената и tibialis на костите. ?Лабораторни пособия - PVC материал не трябва да се притеснявате за това,че ще бъдат разделени на студентите, така че той да се превърне в чудесно допълнение към вашия лабораторна принадлежностям.Идеално за училище, учебни помагала, учебни дисплеи и колекционерска стойност. ?Разнообразие от области на приложение - може да се използва не само като ръководство за студенти по медицина, но и като учебно помагало.Това е и инструмент за комуникация между лекари и пациенти.Достатъчно, за да задоволи всеки, които се интересуват от човешка кост.Спецификация : Материал : PVC материал, внос боя, компютърен подбор на цветове, ръчно рисувани Обхват : Обучение, украса, демонстрация на комуникация между лекаря и пациента Продукти включва : 1 × Модел на костите на долния крайник лице Забележка 1-2 см грешка на измерване е разумен диапазон, поради ръчни методи за измерване.Моля, имайте в предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т.н., може да има малка разлика в цвета на снимки и действителната стока.

Към свойства

Material:
PVC material, imported paint, computer color matching, hand-painted
Scope of application:
Teaching, decoration, demonstration, doctor-patient communication
Products Include:
1 × Human Lower Limb Bone Model :
1-2 cm measurement error is a reasonable range, due to the manual measurement methods. :
Please be reminded that due to lighting effects, monitor's brightness / contrast settings etc, there may be a little difference in the color of the pictures and the actual item. :