.

FOCCTS ПУ Кожена Подложка За Мишка, Двупосочен Кожена Подложка За Маса, Водоустойчив Кожена Подложка За Маса, Офис Подложка За Маса, Подложка За Мишка на Лаптопа Насто?

FOCCTS ПУ Кожена Подложка За Мишка, Двупосочен Кожена Подложка За Маса, Водоустойчив Кожена Подложка За Маса, Офис Подложка За

BGN 5.59

Наличност
Налично за поръчка

【Защитете маса】Настолна хастар изработен от висококачествена материал от изкуствена кожа защитава вашия стъклен/wooden desk от драскотини, петна, разливи, топлина и scuffs.Настолен подложка за клавиатура и мишка също така придава на вашия офис модерната и професионална атмосфера. 【Dual Side Usage】Dual Use Desk Writing Mat, подложка за компютърна маса е с различен цвят от всяка страна,зелен/сив, можете да получите два цвята с една покупка, от същия материал само за подложка, 2 в 1 настолен мат, можете да използвате и двете страни. 【Водоустойчив и лесно моющийся и нескользящий】С отлична водоустойчива матово покритие на работната повърхност, добра производителност в водонепропускливост.Просто го избършете повърхността с влажна кърпа, покривка ще придобие нов вид.Тенис на подложка за мишка extra large е изработена от нескользящего материал, добавляющего стабилност при ежедневна употреба. 【Не е необходимо да танцува подложка за мишка】Маса подложка протектор мат, с гладка повърхност дизайн, повърхността може да се използва като подложка за мишка, офис маса подложка за защита на компютъра и мишката от неравни повърхности повърхности от вашите устройства.Нека ви бъде удобно да се работи. 【Водоустойчив и лесно моющийся и нескользящий】С отлична водоустойчива матово покритие на работната повърхност, добра производителност в водонепропускливост.Просто го избършете повърхността с влажна кърпа, покривка ще придобие нов вид.Тенис на подложка за мишка extra large е изработена от нескользящего материал, добавляющего стабилност при ежедневна употреба.

Към свойства