.

Tekcoo Портфейл Калъф за LG K51 / 2020 LG Q51 / LG Reflect, Луксозен PU Кожа ID Брой Слотове За кредитни карти на Притежателя Калъф За Носене Фолио флип-надолу капачката [Сменяеми Магн?

Tekcoo Портфейл Калъф за LG K51 / 2020 LG Q51 / LG Reflect, Луксозен PU Кожа ID Брой Слотове За кредитни карти на Притежателя

BGN 10.39

Наличност
Налично за поръчка

Tekcoo LG K51 портфейл Калъф, Tekcoo Вграден 11 Карти Solts Флип калъф ,са съвместими за LG K51 / LG Q51 / LG Reflect Излиза на 2020 AT&T, Sprint, Verizon и T-Mobile International отключени Крикет САЩ Cellular Пряк разговор на Всички превозвачи.Калъф за LG K51, този калъф е многофункционално.Вградени джобове за карти и ръкави удобно се съхранява вашата лична карта, лиценз,снимка,пари в брой и кредитни карти.Tekcoo за LG Q51 флип-надолу капачка,каишка за китката осигурява удобство и бърз, лесен достъп, за да го използвате навсякъде.Калъф лесно да се отваря като книга, с вградена стойка, която ви позволява да правите големи видео разговори, четене или гледане на филми на удобно място.Tekcoo LG Reflect ПУ кожен калъф за дамите момичета, жени, момчета и мъже, удобен за потребителя дизайн с прецизни зъбци осигурява лесен достъп до всички бутони, камера, колонки и включете в контакта, без да махате калъф.Калъф за телефон LG K51 осигурява защита от ежедневно износване, драскотини, следи и драскотини.Преносим твърд магнитен кобур позволява носенето на телефона без портфейл в удобно за вас време(твърда част от своята практика може да се монтира в хладилника и поддържа безжично зареждане, ако вашият телефон поддържа). 1.Tekcoo Премия синтетична изкуствена кожа стилен портфейл калъф.Вътрешната част на корпуса е изработена от материал TPU, който не поцарапает вашия телефон. 2.Вградени джобове за карти за удобно съхранение на идентификационни карти и кредитни карти.В комплект с 9 слота за карти, 3 джоба за пари и за 1 лиценз слот. 3.It той също така е устойчива на счупвания, устойчив на надраскване и пръстови отпечатъци. 4.Преносим твърд магнитен кобур позволява носенето на телефона без портфейл в удобно за вас време. 5.Финес, без компромис за сигурността на телефона.Точни отвори осигуряват директен достъп до всички функции на телефона, без да махате калъф и е защитават фотоапарата. 6.Каишка за китката осигурява удобство и бърз, лесен достъп, за да го използвате навсякъде.И това също дава нов облик на вашия телефон. 7.Пълен магнитен клип.флип-надолу cover се сгъва като поставка за телефон, който ви дава удобство да гледате видеоклипове и филми с желания комфорт.И това няма да се отрази на сигнали.Съвместимост с : LG K51 / LG Q51 / LG Reflect Издаден през 2020 г. Пакетът включва : - Tekcoo Портфейла Series Flip Cover Case - Каишка за ръка.

Към свойства