.

Перука затваряне Оголовья човешки косъм перуки вълна на вода за Черни Жени Естествения Цвят на 180% Плътност Glueless никакви човешки косъм перуки дантела (14 инча, перук?

Перука затваряне Оголовья човешки косъм перуки вълна на вода за Черни Жени Естествения Цвят на 180% Плътност Glueless никакви

BGN 57.59

Наличност
Налично за поръчка

【Лента за глава с Перука Материал】 : Вълна от водата коси бесклеевые перуки за черни жени, 100% необработен бразилски чисти коси,получени от младите момичета.Мека и еластична, не добри.когато, не спутывается. 【Качество на косата】 : Косата на вълните на водата плътност на 180%, меки и пухкави, леки, еластични, без мирис, удобно облекло, лесен монтаж и стил, пълни и дебели, перуки човешки косата може да се къдри и префасонира, както ви харесва. 【Размерът на покрива】 : Средна делото 22-22, 5 инча (среден размер на капака) е подходящ за повечето размери на главата, с регулиращи се презрамки и расческами, еластична, розов плат на окото, като я прави по-дишаща и лесна.Перука затваряне на вълната вода, Лесен за носене и съхраняване. 【Какво е лента за глава с перука】 : лента за глава закриване на перука е еластична,мека и лека ледена коприна превръзка,го очакваха до парику, сменете дантела, бесклеевые къдрава перуки са идеални за жените,които не искат лепило на гел.Облегалка изглежда естествено, когато носите я в най-високо опашката или гредата!. 【За дължина】 : Тъй като перуки с водна вълна са къдря, дължина на перуката трябва да бъде выпрямлена за измерване от въртене на главата до дъното.Текстура : Бесклеевой човешка коса перука лента за глава с перука и извратени къдрава човешки косъм перуки.Качество : 100% бразилски virginiana Реми клас 10 A вълна вода перуки на човешки косъм, може да се боядиса, отбелены, завиты, се изправи и рестайлинговые, както ви харесва.Плътност на косата : 180%.Цвят на косата : Естествен цвят.Дължина на косата : 14-22 инча.Размер шапчица : средно 21-21,5 инча (регулирани).Кръст Бод Пакет включва : 1 х превръзка на главата Перука от изкуствена коса ще Покаже черен дим и ще бъде лепкава топка след изгаряне.Q2. Мога ли да рисува или да избледнявам бесклеевой къдрава перука?А2 : Да.Косата може да бъде боядисване и обезцветяване.Обикновено косата е по-лесно да потъмнее, да се облекчи.Ние силно препоръчваме, е по-добре да отиде в Мазнини.Q3. Защо да изберете перука с лента за глава?.А3 : Перука оголовья нов дизайн на мода тази година,той е с еластична лента за глава от естествена коприна лед(много меко и лесно) приложена към парику вместо дантела,перуки човешки косъм оголовья са идеални за жените, които не искат никаква чорапи главоболия,не лепило,никакъв гел,и това също така ви позволява да поемете висока опашка или на кок, с участието на нашата собствена естествената линия на растеж на косъма.

Към свойства