.

GYZX 9L/12L кофа за Боклук бесконтактное кофа за боклук Автоматично отваряне Затваряне кофа за боклук от неръждаема стомана (цвят : A, размер : 12l)

GYZX 9L/12L кофа за Боклук бесконтактное кофа за боклук Автоматично отваряне Затваряне кофа за боклук от неръждаема стомана (цвят

BGN 765.46

Наличност
Налично за поръчка

Тънки и компактни кофи за боклук може да се използва в тесни ъгли, а мъртвите ъгли - ефективно.Корпус на багажника от неръждаема стомана с повърхност, защитена от пръстови отпечатъци, лесен за почистване.Модерен дизайн, подходящ за всяка кухня или офис.Интелигентна индукция, кофата за боклук, може лесно да се отварят и затварят, избягвайте докосване до капака на ръце, хигиенично и здравословно.Кофата за боклук е оборудвано с автоматична дренажна система и няколко контурите на защита, които могат да блокират пръски вода и водни пръски в ежедневието.Затворената конструкция на корпуса багажника ефективно блокиране на миризмата на боклук, поддържа въздуха в стаята чист и защитава здравето на вас и вашето семейство.Тънки и компактни кофи за боклук може да се използва в тесни ъгли, а мъртвите ъгли - ефективно.Корпус на багажника от неръждаема стомана с повърхност, защитена от пръстови отпечатъци, лесен за почистване.Модерен дизайн, подходящ за всяка кухня или офис.Интелигентна индукция, кофата за боклук, може лесно да се отварят и затварят, избягвайте докосване до капака на ръце, хигиенично и здравословно.Кофата за боклук е оборудвано с автоматична дренажна система и няколко контурите на защита, които могат да блокират пръски вода и водни пръски в ежедневието.Затворената конструкция на корпуса багажника ефективно блокиране на миризмата на боклук, поддържа въздуха в стаята чист и защитава здравето на вас и вашето семейство.Кофата за боклук, наистина елегантно и красиво.Ние ви препоръчваме да използвате този кофа за боклук в офиси, бани, спални и т.н. Мощен кухненската кофа за боклук.Материал : неръждаема стальПродукт капацитет : 9Л /2,3 литра, 12л /3,1 литра Област на приложение : спалня, кухня, дневна, офис и т.н. Пакетът включва : 1*отпадъци cannote : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите.2. Снимки На продукта не други предмети, освен боклуци в резервоара.3. Размер се измерва ръчно.Това може да бъде погрешно, това е нормално, моля, обърнете се към самия размер, благодаря.5. Поради разлика в осветлението на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от снимките, моля, приемете.6. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.7. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, има повече продукти на избор.Реалния цвят може да се различават леко от снимките, поради много фактори, като резолюцията на екрана на компютъра, яркост, контраст и т.н. Надявам се на разбиране.Успешен ден за пазаруване!.

Към свойства