.

10шт Нокти Набор от Тренировки, Шмиргел Нокти карета перална Корона Нокти за Опесъчаване Корона Премахване на Гел-Лак Бита Мулти Форма на Фрезоване Отстраняване По?

10шт Нокти Набор от Тренировки, Шмиргел Нокти карета перална Корона Нокти за Опесъчаване Корона Премахване на Гел-Лак Бита Мулти

BGN 7.59

Наличност
Налично за поръчка

【ВИСОКО КАЧЕСТВО И ТРАЙНОСТ на】 Набор от полировщиков на ноктите е изработен от висококачествен наждачного материал, който притежава отлична устойчивост, обичаи, трайност и устойчивост на корозия.Тя е здрава и може да се използва в продължение на дълго време. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЙН】 Замяна за опесъчаване корона идва с 10 различни форми и размери, шлайфане на глави, които са напълно функционални, сменяеми, могат да се върти напред и назад, могат да изтривате лак за нокти, премахване на наднорменото роговия слой и изрежеш дъга. 【БЕЗОПАСЕН И ЕФЕКТИВЕН】 Тренировка за нокти може добре да проникне във всички пукнатини на роговия слой, без да причинява вреда на ноктите, предпазва кожата, но също така може да полиране, полиране на нокти, премахване на лак за нокти и т.н. 【ШИРОКО ГЪВКАВОСТ】 Универсален диаметър дръжки тренировки за нокти 2,35 мм е подходящ за повечето електрически тренировки за нокти на пазара, които могат да отговорят на нуждите на различните нийл-артов и различни приложимите случаи. 【НАПОМНЯНИЯ】 При използване на мултифункционален наждачного тренировки за маникюр опитайте се да не се повтаря шлифоване и не остават 3 пъти на едно и също място, защото това може лесно да се повреди на вашите нокти.Функция : 1. Пълни характеристики, могат да се използват взаимозаменяемо, може да се върти напред и назад, има функции за полиране, премахване на лак за нокти и мъртва кожа.Лекота на използване. 2. Смогите да се използва за маникюр, премахване на гъбички, полиране на ноктите и премахване на мъртвата кожа, за да се отговори на нуждите на различни изкуства нокти. 3. дръжка диаметър 2.35 mm машина подходяща за най-полировщиков нокти. 4. Мултифункционална бормашина за нокти carborundum‑идеалният инструмент за нокти за изпълнение на различни професионални задачи. 5. Тренировка може добре да проникне във всички малки пукнатини в роговом слой, без да уврежда ноктите.Спецификация : Тип елемент : Тренировки за нокти Материал : карборунд Диаметър на дръжката : Approx. 2.35 mm / 0.1 in Особености : Използва се за маникюр, полиране на ноктите, маникюрного салон, грижа за краката, педикюр, отстраняване на нокти, etc.to може да се използват с лакове за нокти.Приложение : география, ноктите салон и т.н. на Използване : Премахнете остатъчен лепило и мазоли от двете страни Премахване на гел за нокти е Подходящ както за лява, така и за дясната ръка Списък на пакетите : 10 x тренировки за нокти.

Към свойства